Szeretet-csomag

2024.01.15 14:08

Kedves Szeretni Kész Olvasóm!

A Valentin nap sokak számára a megtestesült rózsaszín vattacukor felhős álom, színes-csavaros selyemcukor-oszlopokkal, csokoládé-szökőkúttal, a kívánságok valósággá válásához vezető sárgaköves úttal, pillecukorral kipárnázott grillázs-padokkal a szélén, tejszínhab lombozatú fákkal-bokrokkal, néhol szívecskés szobrokkal. Egy habos-babos álom.


De sokan akadnak olyanok is, akik számára ez a nap is egyfajta szürkeség. Itt nem csupán azokra gondolok, akiknek még nincs, vagy éppenségben már nem él párkapcsolatban. Tömegével lehetnek azok, akiknek a párja éppen kórházban, vagy éppen börtönben kell az alkalmat tölteniük. Vagy akiknek titkolniuk kell a szerelmüket, mert környezetük nem nézi jó szemmel, esetleg utalgat is rá, szóvá teszi rosszallását, ne adj'Isten még valamilyen szintet szankcionálja is: a beteljesülés elmarad, sokszor még a felvállalásig sem jut el a dolog. 

Szürke lehet akkor is, ha valami (vagy SEMMI) nem úgy sül el, ahogyan azt terveztük, amint vártuk. Így lehet a hatalmas nagy rákészülésből óriási pofára esés. 

DE TUDOD MIT!?

A szürke alapon jobban mutatnak a színek, mint ezer színű alapon egy csordányi szivárvány-unikornis! :) 
Légy rugalmas: ne tervezz előre; a spontán dolgok gyakran még a legjobb, előre megírt forgatókönyvet is képesek túlszárnyalni! :D
A Sorsnál/Istennél jobb menedzser, rendező, szervező a világon nincs!