Betekintő

2024.01.10 12:02

Kedves Betűfalók!

Aki a Facebook-on rendszeres követőm, már láthattak tőlem két betekintésnek szánt szemelvényt (a megjelenés előtt álló romantikus-erotikus regényemből, a TITKOLNI VALÓ BŰNÖKből) a bejegyzéseim között, mégpedig mindkettő eltérő jellegű: míg az egyik inkább a közegi tényezőkre helyezi a hangsúlyt, addig a másikkal kissé sikamlósabb, erotikusabb vizek felé terelem a Kedves Olvasót.
Úgy döntöttem, egy szemelvényt itt is megosztok, bár ezzel most leginkább azoknak kedvezek, akik szívesen kényeztetik időnként ízlelőbimbóikat különleges csemegékkel (netán hedonistának is valják magukat). :) Fogadjátok szeretettel!

 

"- Hmmm, még sosem ittam rumos kakaót, de nagyon ízlik! - egy csapásra elpárolgott minden indulata, mintha nem is létezett volna - A te poharadban mi van? - kíváncsiskodott.

- Vadászt iszom.

- Mit?

- Limbót. Boros kólát. De semmi tömény szesz, mert akkor holnap nem utazom haza! - nevetett jóízűen.

- Jaaa, vagy úgy! - sandított rá a nő cinikus mosollyal az orra alatt - Te, figyelj csak, nem tudom, hogyan állsz a kérdéshez, de én kezdek már igencsak éhes lenni.

- Úgy állok a kérdéshez, hogyha te nem, akkor én álltam volna elő a vacsora ötletével. Rögtön jövök: hozok valami harapnivalót.

Nem sokan álltak sorban előtte, így húsz percen belül már vissza is jött. Csodálatra méltóan vicces látvány volt, ahogy egy jobbra-balra szaladozó kisgyermekben két alkalommal is majdnem átesve mind a hat teli tálkát egy fordulóval sértetlenül kihozta. Először a két kisebb műanyagtányér tartalmát vették szemügyre. Káposztasaláta sajtos-chillis fasírtgolyókkal: egészséges, finom és tápláló étel. A nagyobb műanyag tányérokon gyros pitában, különleges mártással, sültkrumplival. A papírtálkákon két-két bacon-be csavart sült virsli díszelgett, egy-egy ketcsup-paca kíséretében.

Először együk meg ezeket, utána nézzünk valami desszertet is. Úgy hoztam kaját, hogy biztosan elegendő energiával lásson el bennünket egész éjszakára. Még a színpad felé haladtomban vettem magunknak egy-egy tepertős pogácsát meg sajtos rudat szükség esetére, ha újra megéhezünk, de már nem lenne nyitva semmilyen gyorskiszolgáló. Ha meg nem fogy el most, akkor meglesz belőle a reggelink. Biztos nem vész kárba! - azzal mohón habzsolni kezdte a virslit."

Ha tetszik/tetszenek az idézett részlet(ek), ez talán azt jelzi számodra, hogy talán érdeme lehet az egész sztorit egészben látni. :)
Ha így van, további részletekért kísérj figyelemmel itt a blogomon, vagy akár Facebook-on is megtalálhatsz!

Fültől-fülig mosollyal:
Facilia Peregrinus